Bekijk het nulnummer
Adverteren - Doelgroep
Deel uw project direct
onder al uw relaties!

Contact

Sport Accommodaties het magazine dat swipet

Comité van Aanbeveling

Sport Accommodaties is een online magazine over ontwerp, realisatie, onderhoud, management en beheer van sportaccommodaties. Een platform dat u op de hoogte houdt van alle waardevolle informatie over sportaccommodaties.

Zowel informatie over ontwikkelingen en bouwtrends, onderhoud en exploitatie van sportaccommodaties. Ook interessante berichten over nieuwe producten en diensten worden behandeld. Het is een dynamisch en multi-touchable online magazine met interessante artikelen, geschreven door professionele journalisten, en is van grote praktische waarde voor de professional en manager binnen de sportaccommodaties. Acht keer per jaar publiceren wij online over in omvang uiteenlopende, maar altijd aansprekende in Nederland gerealiseerde of in aanbouw zijnde sportaccommodaties en zijn toepassingen. Het online magazine wordt in samenwerking met diverse sportbonden uitgegeven. Deze sportbonden gevormd in het comité van aanbeveling geven ieder afzonderlijk hun input m.b.t. de hedendaagse ontwikkelingen binnen de sportaccommodaties. Binnen deze sector uniek in zijn soort, dus leidraad voor de branche en dienend als referentiekader en inspiratiebron tegelijk.

Sport Accommodaties kent een online-klantenbestand en berichtgeving via social media. Het magazine richt zich op exploitanten van sportaccommodaties, Verenigingsbesturen, Sportbonden, Gemeenteambtenaren, Projectontwikkelaars, Opdrachtgevers, Architectenbureaus, Ingenieursbureaus/Adviesbureaus, Aannemers, Brancheorganisaties, Toeleveranciers.


Ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Stuur een e-mail naar abonnee@sport-accommodaties.nl


Word ook gratis abonnee!

Wilt u ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwen in de sportbranche? Neem een gratis abonnement op Sport Accommodatie. U kunt zich aanmelden via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)
Uw e-mailadres (verplicht)
Bedrijf
Adres
Postcode
Plaats

Sport Accommodaties contact

Uitgever
Work4Media
Koraallaan 32
2992 GX Barendrecht

Correspondentieadres
Postbus 215
2990 AR Barendrecht

Telefoon 085-1117890
Fax 085-1117891
E-mail info@work4media.nl
Web www.work4media.nl

Redactie Sport-Accommodaties
Telefoon 085-1117890
E-mail redactie@sport-accommodaties.nl